Beskrivning
Sjöpungskärm, gratinerad knivmussla eller algchips. Vi vill ta vara på outnyttjade marina resurser i våra kustvatten och skapa annorlunda matupplevelser. Framtidens mat, kan vara djur och alger som är vanliga men som vi inte är vana att äta och därför saknar ekonomiskt värde idag. Smakprov utlovas!
Medverkande
Snuttan Sundell, Professor, Swemarc & Blå mat, Inst. för biologi och miljövetenskap, Göteborgs universitet
Henrik Pavia, Professor, Swemarc, Inst. för marina vetenskaper, Göteborgs universitet
Lisa Jönsson Bergman, Lektor, Swemarc, Inst. för biologi och miljövetenskap, Göteborgs universitet
Marica Andersson, Doktorand, Blå mat & Swemarc, Inst. för biologi och miljövetenskap, Göteborgs universitet
Jonathan Roques, Forskare, Swemarc & Inst. för biologi och miljövetenskap, Göteborgs universitet
John Axelsson, Doktorand, Blå mat & Institutionen för life sciences, Chalmers tekniska högskola
Swantje Enge, Forskare, Swemarc, Inst. för marina vetenskaper, Göteborgs universitet
Ämnen
Naturvetenskap
Nyckelord
Utställning