Beskrivning
Passa på att prata med forskare om alger och hur man odlar dem. Titta, känn och smaka på flera olika vackra arter av alger. Gör ditt eget tångsalt och ta med hem för att skapa oanade smaker i ditt eget kök.
Medverkande
Snuttan Sundell, Professor, Swemarc & Blå mat, Inst. för biologi och miljövetenskap, Göteborgs universitet
Henrik Pavia, Professor, Swemarc, Inst. för marina vetenskaper, Göteborgs universitet
Lisa Jönsson Bergman, Lektor, Swemarc, Inst. för biologi och miljövetenskap, Göteborgs universitet
Marica Andersson, Doktorand, Blå mat & Swemarc, Inst. för biologi och miljövetenskap, Göteborgs universitet
Jonathan Roques, Forskare, Swemarc & Inst. för biologi och miljövetenskap, Göteborgs universitet
John Axelsson, Doktorand, Blå mat & Institutionen för life sciences, Chalmers tekniska högskola
Swantje Enge, Forskare, Swemarc & Inst. för marina vetenskaper, Göteborgs Universitet
Ämnen
Hållbarhet
Naturvetenskap
Nyckelord
Workshop