Framtidens mat odlas i hav - Gör ditt eget tångsalt

Workshop: Gör ditt eget tångsalt och ta med hem.

Läs mer

Nordstan

10:00 - 11:00, fre. 4 apr.

Nordstan

14:00 - 15:00, fre. 4 apr.

Nordstan

10:00 - 11:00, lör. 5 apr.

Nordstan

12:00 - 13:00, lör. 5 apr.

Nordstan

14:00 - 15:00, lör. 5 apr.

Avgift

Beskrivning

Passa på att prata med forskare om alger och hur man odlar dem. Titta, känn och smaka på flera olika vackra arter av alger. Gör ditt eget tångsalt och ta med hem för att skapa oanade smaker i ditt eget kök.

Medverkande

Snuttan Sundell, Professor, Swemarc & Blå mat, Inst. för biologi och miljövetenskap, Göteborgs universitet

Henrik Pavia, Professor, Swemarc, Inst. för marina vetenskaper, Göteborgs universitet

Lisa Jönsson Bergman, Lektor, Swemarc, Inst. för biologi och miljövetenskap, Göteborgs universitet

Marica Andersson, Doktorand, Blå mat & Swemarc, Inst. för biologi och miljövetenskap, Göteborgs universitet

Jonathan Roques, Forskare, Swemarc & Inst. för biologi och miljövetenskap, Göteborgs universitet

John Axelsson, Doktorand, Blå mat & Institutionen för life sciences, Chalmers tekniska högskola

Swantje Enge, Forskare, Swemarc & Inst. för marina vetenskaper, Göteborgs Universitet