Havets okända skafferi

Utställning: Projekt Scary seafood undersöker havets okända delikatesser.

Läs mer

Nordstan

torsdag 5 maj, 15:00 - 18:00

Nordstan

fredag 6 maj, 10:00 - 18:00

Nordstan

lördag 7 maj, 10:00 - 16:00

Nordstan

söndag 8 maj, 10:00 - 13:00

Avgift

Beskrivning

Friterad simkrabba, tapas med sjöpungspasta och algchips. Projekt Scary Seafood vill ta vara på outnyttjade marina resurser i våra kustvatten och skapa annorlunda matupplevelser. Det kan handla om djur och alger som är vanliga men som saknar ekonomiskt värde idag. Smakprov utlovas!

Medverkande

Susanne Liljenström, Kommunikatör, Tjärnö marina laboratorium; Kristina Snuttan Sundell, Professor, SWEMARC, Institutionen för biologi och miljövetenskap; Maria Bodin, Projektsamordnare, Tjärnö marina laboratorium, alla från Göteborgs universitet.

Ämnen

Djur, jord och rymd

Samtid och samhälle

Nyckelord

Utställning

Platser


Nordstan

Workshoparena
Götgatan 10, 411 05 Göteborg.
Karta och vägbeskrivning (Google maps)