Beskrivning
Passa på att prata med en forskare om havet och gör ditt eget tångsalt och ta med det hem i en fin burk.
Medverkande
Susanne Liljenström, Kommunikatör, Tjärnö marina laboratorium, Inst. för marina vetenskaper, Göteborgs universitet;
Maria Bodin, projektsamordnare Scary Seafood, Tjärnö marina laboratorium, Inst. för marina vetenskaper, Göteborgs universitet;
Carl-Johan Skogh, Universitetslektor, SWEMARC, Enheten för Design, Högskolan för konst och design, Göteborgs universitet;
Kristina Snuttan Sundell, Professor, SWEMARC, Inst. för biologi och miljövetenskap, Göteborgs universitet;
Niklas Warwas, Doktorand, SWEMARC, Inst. för biologi och miljövetenskap, Göteborgs universitet;
Elisabeth Jönsson Bergman, Universitetslektor, SWEMARC, Inst. för biologi och miljövetenskap, Göteborgs universitet;
Gunilla Toth, forskare, Inst. för marina vetenskaper, Göteborgs universitet;
Marica Andersson, Doktorand, BLÅ MAT & SWEMARC, Inst. för biologi och miljövetenskap, Göteborgs universitet;
James Hinchcliffe, Postdoktor, SWEMARC, Inst. för biologi och miljövetenskap, Göteborgs universitet;
Jonathan Roques, Forskare, SWEMARC, Inst. för biologi och miljövetenskap, Göteborgs universitet;
Pontus Gunnarsson, Doktorand, BLÅ MAT, Inst. för husdjurens utfodring och vård, Sveriges lantbruksuniversitet;
Elena Costa, Doktorand, BLÅ MAT, Perception och design, RISE Research Institutes of Sweden;
Maria Nyström Reuterswärd, Professor, SWEMARC, Arkitektur och samhällsbyggnad, Chalmers tekniska högskola.
Ämnen
Samtid och samhälle
Nyckelord
Workshop