Värd i Vetenskapsfestivalens Experimentverkstad

Du tycker om att möta människor i alla åldrar, är pedagogiskt lagd och har ett gott humör? Då kan du vara den vi letar efter. Nu rekryterar vi värdar till festivalen den 2-13 maj.

Den 2–13 maj 2022 är det dags för Vetenskapsfestivalen igen! Allmänhet och skola möter forskarvärlden i olika miljöer och former, som exempelvis workshops, experiment, föreläsningar och utställningar. Vi rekryterar varje år cirka 70 engagerade personer till jobb som föreläsningsvärdar, arenavärdar samt handledare till vår experimentverkstad under denna period.

Vi söker dig som tycker om att möta människor i alla åldrar, är pedagogiskt lagd och har ett gott humör. För vissa av handledningsjobben kan det krävas kompetens inom specifika ämnesområden (t.ex. kemi, arkitektur m.fl.). Här kan du läsa mer om om arbetet som värd.

Bra att veta

  • Du behöver vara minst 18 år
  • För de flesta arbetsuppgifter är det nödvändigt att du kan förstå och göra dig förstådd på svenska, men fler språkkunskaper är meriterande. I vissa fall är svenska en fördel, men inget krav.
  • Vi ser gärna att du studerar på universitet eller högskola. Eller har studerat eftergymnasialt tidigare i livet.
  • Evenemanget pågår den 2–13 maj och du bör vara tillgänglig minst 3 heldagar under perioden. Det kan eventuellt också behövas hjälp några dagar före och/eller efter evenemanget.
  • Ansök senast den 13 mars.

Har du frågor om arbetet som värd hör av dig till värdansvarig Denice Marquez Larsson: denice.marquez.larsson@goteborg.com